19. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Byrådsflertallet manipulerer med for-høringen om Langagergård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Byrådsflertallet manipulerer med for-høringen om Langagergård
Sydkysten debat - 12. januar 2019 kl. 15:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve Kommune har indledt en såkaldt for-høring om anvendelsen af området på Langagergård. Høringen blev vedtaget af Plan- og udviklingsudvalgets den 20. november 2018. Som bilag til mødet findes den plan, kommunen arbejder efter. Heraf fremgår det, at man vil øge de nye bebyggelser fra 5,3 til 11,8 hektar, altså en forøgelse på 60.000 m2, (12 fodboldbaner). Dertil kommer stier og institutioner. Alligevel mener borgmesteren, at man tænker på naturen (Sydkysten 27. december 2018). Det hænger ikke sammen.

Den oprindelige plan bør fastholdes, ellers stjæler byrådet natur fra vore efterkommere.

For-høringens materiale er manipulerende. Det ser ud som om, man vil ændre anvendelsen af området fra bolig til rekreativ anvendelse. Det udvidede byggeri nævnes kun overfladisk. DN Greve mener, at materialet sendt i for-høring er så misvisende og informationerne så mangelfulde i forhold til de omfattende planer, som kommunen har for området, at det er i strid med planloven.

For-høringen bør gå om, og de reelle forslag til ændringer af området skal tydeliggøres og forelægges borgerne. DN Greve mener, der må holdes borgermøde om de påtænkte ændringer Vi mener, der skal være reel borgerinddragelse.

Lars Bjarne Nielsen
DN Greve