2. december 2020
klar1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar, parat, start!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

Men er maskinen klar? Blev den rengjort før den blev sat i vinterhi? Eller er du en af de mange, der glemmer den slags uvæsentligheder?

Når en havemaskine efter endt brug blot sættes ud i skuret, risikerer man, at maskineriet sætter sig fast. Enten grundet harpiks, kager af græs, klæg olie eller andet. Det betyder, at en god gennemgang af maskinen vil være på sin plads inden havesæsonstart.

Vinteren igennem får langt de fleste STIHL forhandlere opdateret deres i forvejen store viden inden for havemaskinemotorer, og er således godt rustet til at gennemgå lige præcis din maskine, så den kan køre uden problemer hele det halvår, hvor solen står højest. Er du den lykkelige ejer af en iMOW robotplæneklipper, nøjes forhandleren ikke bare med at tjekke maskinen, han sørger også for at opdatere softwaren i robotten, så den er klar til endnu en sæson på den grønne plæne.

Det er vigtigt, at forhandlerne altid har den nyeste viden omkring maskinerne. Derfor tilbyder STIHL både fysiske klassekurser og en lang række onlinekurser, som både nye og eksisterende medarbejdere ude i butikkerne kan gennemgå når som helst og så ofte de har lyst, hvis de har brug for at få opfrisket eksisterende viden.


STIHL sælger udelukkende deres produkter hos den servicerende faghandel, der således er vant til at have fingrene dybt begravet i maskinerne.

Foretrækker du at rengøre og gennemgå dine havemaskiner selv, har STIHL Danmark lagt en del gode tips og tricks op på deres YouTube kanal. Her vises blandt andet, hvordan man rengør kæde, kædedrev og sværdet på motorsaven, samt hvordan man sætter ny tråd på trimmeren.

Find YouTube kanalen her!

I øvrigt, hvis du vælger at trykke ”Abonner” på YouTube kanalen, får du automatisk at vide, når STIHL uploader nye tips og andre spændende videoer – det er naturligvis gratis.


Hvordan er det nu man skifter klinge på kratrydderen? Det kan du se på STIHL Danmarks YouTube kanal.

Klar, parat, start!

Benzin eller batteri?

Miljøbevidst motorsav

Lav din egen gratis flis