15. maj 2021
Klaus Slavensky er vinterbader, og han forsøger at overbevise forfatter en Hanne-Vibeke Holst om det kolde gys? fortræffeligheder. Foto: Elmer Madsen
gallery icon

Se billedserie

Klaus Slavensky er vinterbader, og han forsøger at overbevise forfatter en Hanne-Vibeke Holst om det kolde gys? fortræffeligheder. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadning i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadning i fokus
Stevns - 03. februar 2021 kl. 14:58

I slutningen af 2020 lancerede Stevns Bibliotekerne sin første podcast, som handlede om de navnkyndige rytterskoler, hvor en af landets fem bedst bevarede findes i Lille Heddinge, men også som forsamlingshus i Holtug.

Nu er Stevns Bibliotekerne aktuel med en spritny podcast, og denne gang inviteres lytterne med på rejse med vinterbadning i fokus.

Det er Stevnsbladets journalist Klaus Slavensky, som har skrevet Danmarks første og eneste bog om vinterbadningens historie, som guider lytterne igennem vinterbadning i litteraturen, i den nye podcast.

Bibliotekernes eReol er især blevet populære under corona-krisens lukning af mange offentlige institutioner, herunder bibliotekerne, og man kan lytte til eReolens podcast ligesom man låner lydbøger.

På Stevns Bibliotekernes hjemmeside er der direkte link til både podcasten om Rytterskolen og den nye om vinterbadning, hvor Klaus Slavensky forsøger at overbevise forfatteren Hanne-Vibeke Holst om alle fortræffelighederne ved vinterbadning.

Man kan også møde journalist og forfatter Lone Kühlmann, som er én af dem, der allerede har overgivet sig til det kolde gys.

Find podcasten på eReolen: Vinterbader: en podcast om iskoldt velvære.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk