12. juli 2020
Anni Cassias fra Stevns Urter holder foredrag, når Foreningen Tryggevælde og Stevns Ådals Bevarelse holder generalforsamling torsdag aften. Foto: Thomas Olsen
Anni Cassias fra Stevns Urter holder foredrag, når Foreningen Tryggevælde og Stevns Ådals Bevarelse holder generalforsamling torsdag aften. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilde urter og bær i madlavningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilde urter og bær i madlavningen
Stevns - 26. marts 2019 kl. 16:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag 28. marts kl. 19.00 holder Foreningen Tryggevælde og Stevns Ådals Bevarelse sin årlige generalforsamling på Mødestedet i Hårlev.

Aftenen indledes med et foredrag ved Anni Cassias fra Stevns Urter, som fortæller om brugen af vilde urter og bær til madlavningen. Hun har stor erfaring med emnet og især med tilberedning af lækre produkter ved brug af vilde bær og urter.

- Jeg beskæftiger mig med vilde urter til mad - og altså ikke til medicin, selv om det kan være svært at trække grænsen. Jeg vil fortælle historien om min baggrund som gartner og om, hvordan jeg fik ideen til at skabe Stevns Urter, som startede i 2010. Hvordan det er gået, og hvilke forandringer, der er sket undervejs. Om mødet med skøre kokke i staden, gode kolleger og netværk på Stevns og besøgene af de danske kontrolmyndigheder i virksomheden. Jeg medbringer lidt smagsprøver af gransirup og mirabelledressing, og der er også friske urter at høste, som vi lige kan nippe til, siger Anni Cassias.

Alle er velkomne til foredraget. Det er gratis for foreningens medlemmer, mens andre må betaler 25 kroner

Efter foredraget inviterer foreningen på kaffe og lidt sødt, inden man går over til generalforsamlingen. Alle er velkomne til at deltage, men det er kun medlemmer, der har stemmeret.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk