19. marts 2019
Stemningen var tæt og lokkede mange ud på dansegulvet til en svingom. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Stemningen var tæt og lokkede mange ud på dansegulvet til en svingom. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Solgårdsparken elsker den varme sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Solgårdsparken elsker den varme sommer
Stevns - 05. juli 2018 kl. 14:11
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan godt være, at træer, buske og de store græsplæner i Solgårdsparken efterhånden længes efter et ordentligt regnskyl. Men alligevel var der glæde hos Solgårdsparkens Støtteforening over, at vejrguderne berigede deltagerne i onsdagens musikaften med smukt sommervejr. Omkring 500 havde taget plads på arealet ved De Røde Pavilloner til en aften med spisning og dans under åben himmel.

- Det var en fantastisk sommeraften. Alle var i godt humør, og man kunne mærke, at det er ferietid. Folk har god tid og er afslappede, og vi håber på en god omsætning i baren, siger Carl Olli Pedersen, der er formand for støtteforeningen.

Musikken blev leveret af de to glade fætre fra Butterflues: Brian og Henrik Pedersen, der bor på hver sin side af Storstrømmen i henholdsvis Vordingborg og på Falster. De spillede gamle, dansevenlige hits frem til kl. 22.

De populære musikaftener fejrer 25 års-jubilæum i denne sæson - det blev markeret ved åbningsarrangementet sankthansaften med fadøl til halv pris.

Næste musikaften kommer om to uger - onsdag 18. juli - hvor der traditionen tro bydes på jazztoner. Tribute to Papa Bue består af en håndfuld af kapelmesterens skiftende musikere gennem tiden frem til hans død i 2011.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk