19. april 2021
Foto: Henrik Fisker
Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vicekommunaldirektør: Udkiggen bevares

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vicekommunaldirektør: Udkiggen bevares
Stevns - 29. januar 2018 kl. 14:46
Af Erik Nielsen

Stevns Fyrforenings formand Jane Christoffersen er yderst skeptisk over for udmeldingen fra Realdania og Stevns Kommune, at den lille vagtbygning ved Stevns Fyr - den såkaldte Udkiggen - bevares. På den baggrund fortsætter en underskriftsindsamling om Udkiggens bevarelse, som blev sat i værk 13. januar, og som dags dato er oppe på 136 underskrifter på skrivunder.net.

arrow Læs også: Kampen for Udkiggen går videre

Vicekommunaldirektør Bjørn Voltzmann mener dog, at det er som at løbe en åben dør ind:

- Jeg vil lige oplyse, at der er ingen tvivl om, at vi bevarer Udkiggen. Med sine udtalelser i artiklen i DAGBLADET sår Jane Christoffersen tvivl om det nu også er rigtigt at vi bevarer den. Det ligger dog helt fast, at vi bevarer Udkiggen bortset fra den bagerste tilbygning af træ, der er kommet til langt senere.

Han peger på, at det er meningen, at man vil indrette udkigsrummet, så de besøgende med kikkert og skibskendingsskabeloner, selv kan sætte sig ind i, hvordan det var at sidde i Udkiggen, når man var på vagt under Den Kolde Krig.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk