23. november 2017
Lions-faklen blev tændt sidste år i Nuuk og har siden været via Torshavn på sin vej rundt i Danmark. Lørdag stod den foran rådhuset i Store Heddinge.
gallery icon

Se billedserie

Lions-faklen blev tændt sidste år i Nuuk og har siden været via Torshavn på sin vej rundt i Danmark. Lørdag stod den foran rådhuset i Store Heddinge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteraner kørte for Lions-klubberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteraner kørte for Lions-klubberne
Stevns - 15. maj 2017 kl. 14:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lions Stevns og Dansk Veteranbil Klub står hver sommer for et veteranbilløb rundt på Stevns med start og slut i den stevnske købstad.

Det er også tilfældet i år, hvor løbet finder sted lørdag 29. juli. Men allerede i lørdags kunne man se 30-40 veteranbiler opmarcheret på Rådhuspladsen i Store Heddinge. De ankom fra morgenstunden fra forskellige retninger for at deltage i en kortege, der blev formet i anledning af Lions-klubbernes 100 års-jubilæum på verdensplan.

Bilerne blev her modtaget af borgmester Mogens Haugaard, der efter eget udsagn var imponeret over den store humanitære indsats, som klubberne udfører på frivillig og ulønnet basis verden over.

De morgenfriske kunne også betragte den særlige Lions-fakkel, der blev tændt i september sidste år i Nuuk og siden har rundet Torshavn på sin vej til Danmark. Den blev nu fragtet videre med veteranbilerne til Køge Havn og derfra via Solrød og Mosede Strand til Taastrup, hvor dagens tur sluttede.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk