4. august 2021
Foto: Venstre Stevns
Foto: Venstre Stevns
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Der kommer en regning for corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Der kommer en regning for corona
Stevns - 14. juni 2021 kl. 13:24

Venstres sommermøde med partiets finansordfører Troels Lund Poulsen samlede godt 35 deltagere på en solbeskinnet torsdag aften i Solgårdsparken, hvor de ud over den smukke somemraften kunne nyde en kop kaffe og et stykke kage, fremgår det af partiformand Karsten Skovs referat fra mødet.

Troels Lund Poulsen gav en indsigt i, hvad der ligger bag de mange store tal står for. Selv om Danmark som samfund er kommet relativt godt igennem coronakrisen, så er statsgælden øget, og denne gæld skal betales tilbage på et tidspunkt.

Aftenens gæst understregede behovet for fortsatte reformer. Politiske initiativer, som trækker mennesker ud af arbejdsmarkedet, skal modsvares af initiativer, som øger arbejdsudbuddet.

Efter mødet udtrykte en deltager:

- Det var rigtigt dejligt at få en uddybende forklaring på mange af de oplysninger, der kommer i medierne, så jeg går hjem væsentligt mere oplyst end før og mere end forventet.

På medlemsmødet gav borgmester Anette Mortensen en orientering om Venstres opstillingsmøde i Snurretoppen på onsdag 16. juni og om den aktuelle sag om klapning af forurenet havneaffald fra Lynetteholmprojektet i Køge Bugt samt den mulige opstilling af kæmpevindmøller for Hovedstadens Forsyningsselskab i Køge Bugt.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk