16. september 2019
Formand Ole Hoier - går af før tid i Vallø Golfklubs bestyrelse.
Formand Ole Hoier - går af før tid i Vallø Golfklubs bestyrelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallø Golfklub skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallø Golfklub skal have ny formand
Stevns - 18. marts 2019 kl. 15:42
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Vallø Golfklub hedder i øjeblikket Ole Hoier. Efter på torsdag er det dog en anden, der skal svinge formandskøllen i klubben, da han har valgt at trække sig i forbindelse med årets generalforsamling.

- Vi forsøger i øjeblikket at sælge huset for at flytte til Jylland, og så mener jeg, at det vil være mest fair at trække sig i forbindelse med generalforsamlingen. Så der er såmænd ikke den store dramatik i det, som Ole Hoier formulerer det over for DAGBLADET.

I stedet for den afgående formand stiller bestyrelsen med Frede Zeiler, som den ønsker valgt for ét år, da formanden egentlig kun er på valg i lige år.

Med formandens afgang i utide er det derfor både formand og næstformand, der er på valg i år. Til næstformandsposten indstiller bestyrelsen Jytte Storm.

På generalforsamlingen - der finder sted i caféen ved Vallø Golfcenter på torsdag 21. marts klokken 19 - er der ellers ikke det store på dagsordenen ud over formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år samt samarbejdet med Vallø Golfcenter, der skiftede ejer i løbet af det forgangne år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk