25. maj 2019
De nye ejere af Vallø Golfcenter. Fra venstre Henrik Winther-Olsen, Kaj Winther-Olsen, Bjarne Gribsgaard Olsen og Kirsten Winther-Olsen. Pressefoto
De nye ejere af Vallø Golfcenter. Fra venstre Henrik Winther-Olsen, Kaj Winther-Olsen, Bjarne Gribsgaard Olsen og Kirsten Winther-Olsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallø Golfcenter får nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallø Golfcenter får nye ejere
Opdateret 12. juni 2018 kl. 08:35
Stevns - 11. juni 2018 kl. 18:15
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirsten Winther-Olsen og hendes familie overtager 1. juli Vallø Golfcenter, der siden starten har været en del af Kratgårdens besiddelser efter udstykningen, og med Leif Holmenlund som direktør.

1. september er det slut, når Kirsten Winther-Olsen starter i jobbet som ny direktør og baneejer af Vallø Golfcenter, og hun afløser dermed direktør Leif Holmenlund, der fratræder ved udgangen af oktober.

Leif Holmenlund, der tilbage i 2002 påbegyndte arbejdet med at udvikle Vallø Golfcenter, er dog meget glad for ejerskiftet og udsigten til at skulle arbejde med noget andet.

- Det er med stor glæde, familien fra »Kratgården« sælger bane og bygninger til Kirsten Winther-Olsen og hendes familie, og at det netop er Kirsten, der skal overtage jobbet som direktør, er ganske enkelt det bedste, der kunne ske for Vallø Golf - Kirsten har præcis det gå-på-mod der kræves for at udvikle golfcenter og golfklub yderligere, og jeg er sikker på Kirsten vil få et rigtig godt samarbejde med Vallø Golfklub, lyder det fra den fratrædende direktør i en pressemeddelelse.

Her står det endvidere, at Kirsten glæder sig meget til jobbet i det atmosfærefyldte golfcenter, hvor hun selv har været aktivt medlem af golfklubben i knapt tre år:

- Det er lige som at komme hjem til en stor familie at spille golf i Vallø. Her er der »hilse-pligt«, folk er nede på jorden og alle taler med alle. Her er ånd og sjæl - og det skal sælgerne, familien fra Kratgården, der startede banen op, have en stor del af æren for. John Laursen fortsætter i jobbet som chefgreenkeeper og Lorents og Birgit Larsen fra Kratgården fortsætter også med deres opgaver, så længe de kan og vil, forklarer hun.

Vallø Golfklubs bestyrelse er glade for, at det er lykkedes at finde en dedikeret familie, der ønsker at fortsætte driften af Vallø Golfcenter.

- Vi har igennem årene haft et dejligt samarbejde med de tidligere ejere af golfanlægget og ikke mindst Leif Holmenlund, og forventer at dette også bliver tilfældet med de nye ejere, ligesom vi mener Kirsten Winther-Olsen bliver den helt rette afløser for Leif Holmenlund, udtaler Ole Hoier, der er formand for Vallø Golfklubs bestyrelse.

Søndag 2. september kl. 9-13 vil der være reception og åbent hus for alle i forbindelse med markeringen af ejer- og ledelseskiftet i Vallø Golf.

Læs mere om overtagelsen og fremtidsplanerne for golfcentret i DAGBLADET tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk