17. december 2018
Borgmester Anette Mortensen (V) og Steen S. Hansen (S) foran Retten i Roskilde, efter det stod fast, at en 49-årig kvinde fik 30 dages ubetinget fængsel for at have truet dem begge på livet.  Foto: Erik Nielsen
Borgmester Anette Mortensen (V) og Steen S. Hansen (S) foran Retten i Roskilde, efter det stod fast, at en 49-årig kvinde fik 30 dages ubetinget fængsel for at have truet dem begge på livet. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubetinget fængsel for at true politikere på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubetinget fængsel for at true politikere på livet
Stevns - 16. februar 2018 kl. 13:53
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 49-årig kvinde fra Stevns fik torsdag eftermiddag en dom på 30 dages ubetinget fængsel for at have truet to politikere fra Kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune. Det skriver DAGBLADET Stevns.

arrow Læs også: Stadfæster dom om trusler mod to politikere - men mildner straffen

9. januar 2017 kontaktede kvinden både Steen S. Hansen (S), der var formand for det daværende Plan- og Teknikudvalg, samt Anette Mortensen (V), der på daværende tidspunkt var medlem af det samme udvalg. Sidstnævnte er i dag borgmester i Stevns Kommune.

Igennem et utal af telefonopkald og -beskeder henvendte hun sig til de to politikere med en sag, hvor hun følte sig dårligt behandlet af kommunen. På flere af telefonbeskederne truede hun direkte politikerne og deres familier på livet, hvilket fik både den nuværende borgmester samt Steen S. Hansen til at anmelde kvinden til politiet.

Kvinden har en tidligere dom for trusler på sin straffeattest.

Ved retssagen torsdag nægtede den 49-årige sig skyldig, og hun og hendes forsvarer udbad sig efterfølgende betænkningstid med hensyn til anke af den ubetingede fængselsdom samt betaling af sagens omkostninger.

Truslerne blev fremført på telefonbeskeder efter utallige opkald til de to politikeres mobiltelefoner.

Både Steen S. Hansen og Anette Mortensen sad i møde sidst på eftermiddagen 9. januar 2017, og de havde derfor slukket for deres mobiltelefon. I en periode over nogle timer begyndte der nu at blive registreret en hel del opkald samt at tikke beskeder ind på begge de to politikeres mobiltelefoner. Alle opkald og beskeder er fra den samme person - nemlig den nu 49-årige kvinde fra det nordlige Stevns - der gerne vil have de to politikere i tale om en sag hun over flere år har haft kørende med Stevns Kommune. En sag, hvor hun både føler sig overhørt og uretfærdigt behandlet af kommunen.

Hun erkendte i retten, at det var hende, der have ringet til både Steen S. Hansen og Anette Mortensen, men hun erklærede sig uskyldig i tiltalen om at have truet de to politikere.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Køge fredag 16. februar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Skal man kunne true sig til at få ret?
28. februar 2018 kl. 13:53 Opdateret: kl. 13:53
arrow Trusler er helt uacceptable
28. februar 2018 kl. 13:53 Opdateret: kl. 13:53
arrow Nyt Stevns skraber bunden
23. februar 2018 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk