26. oktober 2021
Lars Barthold Hansen, der er formand for Liberal Alliance Stens, er nu også partiets spidskandidat ved det nært forestående kommunalvalg. Privatfoto
Lars Barthold Hansen, der er formand for Liberal Alliance Stens, er nu også partiets spidskandidat ved det nært forestående kommunalvalg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trekløver klar for Liberal Alliance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trekløver klar for Liberal Alliance
Opdateret 23. september 2021 kl. 10:16
Stevns - 21. september 2021 kl. 16:03

Liberal Alliance Stevns har holdt opstillingsmøde, hvor der er valgt tre kandidater til opstilling ved det kommende kommunalvalg i november.

Spidskandidat er Lars Barthold Hansen, der også er formand LA Stevns, mens Tim Warner, der er næstformand for partiet, stiller op som nummer to, mens Sarah Sjølin Lilaa er den tredje på listen.

Ved de to seneste kommunalvalg har Rasmus Englund været spidskandidat for Liberal Alliance. Han har siden forladt partiet og er denne gang opstillet som nummer tre på Venstres liste.

- Vi går til valg på at sætte folkeskolen fri. Mere selvbestemmelse til den enkelte skole. Den seneste folkeskolereform har slået fuldstændig fejl, lyder det i en pressemeddelese fra formanden og den nye spidskandidat, der også peger på bedre ældrepleje og -omsorg med flere varme hænder og færre kolde hænder, som et omdrejningspunkt for partiet.

Ikke overraskende ønsker partiet også mere udlicitering, og at pengene skal følge borgeren, så der bliver mere frit valg.

- Jobcentrene skal effektivt sanktionere arbejdsløse, der reelt ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, og så skal vi have et mere effektivt rådhus med en bedre ledelse, der tager ansvar, lyder det fra partiet, der samtidig ønsker mere tillid til medarbejderne i stedet for kontrol og dokumentation.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk