23. januar 2021
Erick Thürmer er direktør og fjerde generation i familievirksomheden Thürmer Tools og medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce. Det fortæller han om på erhvervstræffet. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Erick Thürmer er direktør og fjerde generation i familievirksomheden Thürmer Tools og medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce. Det fortæller han om på erhvervstræffet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træf og prisuddelinger i erhvervslivet på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træf og prisuddelinger i erhvervslivet på Stevns
Stevns - 10. september 2020 kl. 14:56

Erhvervspolitik, prisuddeling og indlæg med Erick Thürmer. Der er al mulig grund til at sætte tirsdag 22. september af i kalenderen.

arrow Læs også: Erhvervspriser: ....og de nominerede er

Invitationerne var sendt ud i foråret, da COVID-19 gjorde sit indtog i Danmark og satte en brat stopper for erhvervslivets årlige Erhvervstræf på Stevns.

- Vi er glade for, at vi nu kan gennemføre erhvervstræffet, for det er et vigtigt forum i forhold til at drøfte vores erhvervsindsatser med erhvervslivet. Hvis vi skal udvikle Stevns Kommune som erhvervskommune, er vi afhængige af de inputs, vi får fra erhvervslivet, for det er virksomhederne, der oplever effekten af vores erhvervspolitik i praksis, lyder det fra formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen (K).

Til Erhvervstræffet vil Mikkel Lundemann Rasmussen sammen med borgmester Anette Mortensen (V) give status på indsatserne i erhvervspolitikken 2019-23, som erhvervslivet i sin tid selv var med til at give inputs til.

Desuden vil deltagerne møde Erick Thürmer, som er direktør og fjerde generation i familievirksomheden Thürmer Tools og medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce.

Til Erhvervstræffet fortæller han om, hvordan han i 2015 rykkede produktionen af gevindværktøj fra Kina og til Danmark, og transformerede den 120-år gamle produktionsvirksomhed til en succesfuld 3D-forretning.

- Det sidste halve år har i den grad vist os, at verden kan ændre sig meget hurtigt, og det fordrer omstillingsparathed fra virksomhederne. Det er noget, som Erick Thürmer har masser af erfaring med, og deltagerne kan se frem til et ordentligt skud inspiration fra en spændende og underholdende indlægsholder, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Erhvervslivet hyldes

Et festligt højdepunkt til Erhvervstræffet bliver, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune i fællesskab hylder erhvervslivet og uddeler priserne: Årets Iværksætter, Årets Virksomhed og Årets CSR-pris.

- 2020 har ikke været et nemt år for erhvervslivet, og nogle virksomheder har været hårdt ramt. Derfor glæder vi os ekstra meget til at kunne fejre vores erhvervsdrivende i år, lyder det fra erhvervschef Thomas Christensen.

Erhvervstræffet foregår den 22. september klokken 17-21 i Strøby Idrætscenter og er med spisning. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på billetto.dk/e/458775 eller via mail til signe@stevnserhvervsraad.dk.

Der er maksimalt plads til 100 deltagere, og pladserne fordeles efter først til mølle.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk