13. august 2020
Sosu-assistenterne Helena Thuldsted Bargholz og Amalie Mundus blev ønsket tillykke af kommunaldirektør Per Røner og borgmester Anette Mortensen. Foto: Stevns Kommune
Sosu-assistenterne Helena Thuldsted Bargholz og Amalie Mundus blev ønsket tillykke af kommunaldirektør Per Røner og borgmester Anette Mortensen. Foto: Stevns Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To sosu-assistenter kåret til velfærdstalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To sosu-assistenter kåret til velfærdstalenter
Stevns - 05. juli 2020 kl. 10:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Social- og sundhedsassistenterne Helena Thuldsted Bargholz fra Stevnshøj og Amalie Mundus fra Plushøj er kåret som velfærdstalenter for deres arbejde og engagement over for borgerne på kommunens plejecentre. Forleden mødte de borgmester Anette Mortensen (V), som ønskede tillykke.

- Det er utroligt flot, at vi har to ansatte fra Stevns Kommunes plejecentre, som er blevet kåret som velfærdstalenter. De brænder virkelig for deres job og for at gøre en forskel for både borgere og kolleger i det daglige, og det er med til at gøre en forskel for vores velfærd. De gør et vigtigt stykke arbejde til stor inspiration for andre, og det fortjener de at blive hædret for som rollemodeller, siger Anette Mortensen.

Det er Pensam og FOA Ungdom, der for tredje år i træk står bag initiativet Velfærdens Talent, hvor velfærdstalenter bliver udvalgt blandt nominerede fra hele landet. Initiativet er skabt for at vise anerkendelse og give et skulderklap til unge under 35, der hver dag passer på samfundet, ældre, børn og syge.

Helena og Amalie blev overrasket af FOA, som kom forbi for at fejre de to velfærdstalenter på Stevnshøj og Plushøj.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk