13. december 2019
Tim Schou har netop været på udflugt til Camp Adventure sammen med nogle af venskaberne fra Børns Voksenvenner. Foto: BVV Køge
Tim Schou har netop været på udflugt til Camp Adventure sammen med nogle af venskaberne fra Børns Voksenvenner. Foto: BVV Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tim Schou er nu Børns Voksenvenners ambassadør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tim Schou er nu Børns Voksenvenners ambassadør
Stevns - 20. juli 2019 kl. 09:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns: Børns Voksenvenner Køge jubler i disse dage. Det er nemlig lykkedes foreningen at få sangeren Tim Schou som ambassadør for foreningens arbejde i at "Bringe store smil tilbage i små ansigter".

BVV Køge dækker Faxe, Greve, Køge, Solrød og Stevns Kommune og glæder sig meget til samarbejdet med Tim Schou.

BVV Køge er nye i Stevns og Faxe Kommune, så det er lidt af et scoop at lande et så stort lokalt navn som ambassadør.

Tim Schou er født og opvokset i Store Heddinge og synes, at Børns Voksenvenner gør et fantastisk arbejde i at hjælpe familier med et smalt netværk.

Selvom Tim Schou det meste af året er på farten i USA og Danmark, så brænder hans hjerte stadig for Stevns og Østsjælland og børnenes vé og vel.

- Jeg synes at det er et helt igennem godt koncept som Børns Voksenvenner står for og jeg glæder mig til at bidrage med at udbrede kendskabet til Børns Voksenvenner på min fødeegn, siger Tim Schou.

Hos Børns Voksenvenner er de meget glade for, at Tim har taget så godt imod deres henvendelse for at få netop ham som Ambassadør.

- Det er vigtigt for BVV Køge at få gode lokale kræfter til at støtte det gode frivillige arbejde vi som forening gør", siger fungerende formand for BVV Køge, Johnny Bøgelund, om scoopet med at få Tim Schou som ambassadør:

- Vi er nye i Stevns Kommune og søger frivillige til foreningen, dette enten som faktisk Voksenven - men også frivillige hænder til foreningen. Det faktum, at Tim Schou vælger at støtte og blåstemple vort arbejde er så godt for os, fortsætter Johnny Bøgelund.

Skulle dette have vakt interesse for BVV Køge, er der mere information at hente på Landsforeningens hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk