16. februar 2019
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskud til lokalt bredbånd kan søges lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskud til lokalt bredbånd kan søges lige nu
Stevns - 13. september 2018 kl. 14:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bredbåndspuljen giver mulighed for at etablere lokale bredbåndsprojekter med tilskud. Der er frist for at annoncere et bredbåndsprojekt den 3. oktober. Og det er nu man skal rykke, hvis man skal nå det.

- Bredbåndspuljen giver muligheder for at få bredbånd frem til områder med langsomt internet, og det er nu - som i nu - at ansøgningerne skal af sted. Det kræver noget benarbejde, og at man går sammen i sit lokalområde og sender en ansøgning, fortæller Annette Kjær, der er konstitueret direktør i Stevns Kommune og tilføjer:

- Man kan søge puljen som privatpersoner, men som noget nyt i år tilbyder Stevns Kommune, sammen med en ekstern konsulent, at rådgive ansøgerne, så ansøgningerne bliver så kvalificerede som muligt i forhold til de stramme kriterier, der er for at få del i puljen. Ansøgningen består nemlig af nogle forskellige elementer, som hver især giver en score. Måske kan vi forbedre ansøgningen sammen og dermed øge muligheden for at få så meget bredbånd til Stevns Kommune som muligt?

Stevns Kommune og konsulent Frederik Sander fra virksomheden MakeITWork tilbyder at mødes den 17., 18. og 19. september.

Her kan man komme med et udkast til et projektforslag, som man allerede ved flere i lokalområdet er interesseret i, så der er en reel mulighed for, at det kan gennemføres.

Skriv til Lene Madsen Milner, hvis du vil vide mere på e-mail lenemiln@stevns.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk