10. december 2019
Vibeke Maj Magnussen holder her en arbejdsskammel, som hun og hendes mand har designet i Tingtegneriet. 	  Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Vibeke Maj Magnussen holder her en arbejdsskammel, som hun og hendes mand har designet i Tingtegneriet. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilflytterne Vibeke og Claus fra Tingtegneriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilflytterne Vibeke og Claus fra Tingtegneriet
Stevns - 23. juli 2019 kl. 17:39
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vibeke Maj Magnussen og Bo Boye Petersen har købt den gamle brugsforeningsbutik på Frøslev Bygade 6 og har omdannet den både til deres bolig og værksted for Tingtegneriet.

Tingtegneriet tegner og fremstiller møbler og brugsting, som de tilstræber at give høj brugsmæssig, materialemæssig og æstetisk kvalitet.

Egenproduktion og salg
- Fordelen ved de produkter, som vi både tegner og fremstiller selv, er, at vi hverken behøver tage hensyn til markedsanalyser, krav til masseproduktion eller lignende. Vi kan være ret kompromisløse i vore formgivning og har stor frihed til at skabe tingene præcis, som vi synes, de bliver bedst, siger Vibeke Maj Magnussen, der er designer og fotograf.

Hendes mand og samarbejdspartner: Bo Boye Pedersen er oprindeligt møbelsnedker.

Claus har som møbelsnedker og -arkitekt stor kærlighed til at arbejde med og formgive i træ. Men det er vigtigt for ham at være en produktudvikler, der ved rigtig meget om alle mulige materialer, konstruktioner og produktionsmetoder - én der ved, hvordan man tegner gode ting.

Se mere på hjemmesiden tingtegneriet.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk