26. marts 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt løb ved Danskernes Idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt løb ved Danskernes Idrætspris
Stevns - 16. november 2018 kl. 12:16
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad det være sagt med det samme. Det blev ikke Sydstevnshallen i Rødvig, der gik videre fra den regionale finale i forbindelse med Danskernes Idrætspris 2018. Det var et tæt oplæg mellem de tre finaledeltagere, men det blev »LBI fodboldskole 2018 for børn med diagnoser«, som sjællænderne stemte videre med 38 procent af stemmerne.

Sydstevnshallen fik 29 procent, mens den tredje finaledeltager: Sejerø Golfklub fik 33 procent. Danskernes Idrætspris er prisen, hvor man finder det bedste initiativ i Idrætsdanmark 2018. Prisen gives til det projekt, aktivitet eller initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

Den regionale vinder i hvert P4-distrikt går nu videre til landsfinalen, hvor det er DIF's bestyrelse, der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør de også hvilket idrætsinitiativ, der skal vinde prisen. Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres lørdag 5. januar 2019 ved tv-showet på DR 1: Sport 2018, der finder sted i Boxen i Herning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk