4. juli 2020
Burnin Red Ivanhoe giver koncert i Spilledåsen tirsdag 22. oktober klokken 20. Pressefoto
Burnin Red Ivanhoe giver koncert i Spilledåsen tirsdag 22. oktober klokken 20. Pressefoto
Foto: Mette Kramer Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syrerock som kulturarv i Spilledåssen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syrerock som kulturarv i Spilledåssen
Stevns - 17. oktober 2019 kl. 15:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Heddinge: Har du lyst til at opleve et orkester, som aldrig glemmer deres musiske rødder, så giver Spilledåsen dig mulighed for at invitere familie, venner og bekendte med til at opleve eller måske genopleve dette navnkundige band: Burnin Red Ivanhoe.

De kan ikke kan undvære at spille den musik, som de selv skabte med baggrund i de musiske rørelser tilbage i slutningen af tresserne - de ikke kan undvære musikken som samlingspunkt, når gamle kammerater, der har nået guldbryllupsalderen mødes.

Tag også gerne de yngre medlemmer i familien med - de skal jo ikke snydes, når Spilledåsen åbner dørene tirsdag 22. oktober og koncerten med Burnin Red Ivanhoe går i gang klokken 20.

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag en del af kulturarven.

Kim Menzer og Karsten Vogel er som altid i front med både vokal og mange instrumenter. Med Klaus Menzer bag trommerne og Assi Roar på bas er en af landets stærkeste rytmegrupper på plads, og med Jens Runge som guitarist og sanger er der sikkerhed for et nyt og meget energisk Burnin, men også et Burnin der bygger på egne traditioner og hele musikalske væremåde.

Lone Selmer, der som det nu sjette medlem både spiller keyboard og synger, giver fylde og nye muligheder både i de musikalske arrangementer og i til stadighed overraskende sceneshow. Det bliver en stor fornøjelse at gense dette band i Spilledåsen. Udvidet koncert 2 x 1 time.

Billetter kan erhverves og bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30571999 (torsdag og søndag kl. 16.00 - 19.30 ) eller købes på udsalgsstederne Staxen Boghandel Hovedgaden 56 i Hårlev eller Kontorcenteret Algade 18 i St. Heddinge.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk