15. oktober 2021
Storkefar Emil er atter på benene.
Storkefar Emil er atter på benene.
Foto: Winnie Ege Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storkefar fik stevnsk hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storkefar fik stevnsk hjælp
Opdateret 09. maj 2010 kl. 19:11
Stevns - 08. maj 2010 kl. 16:00
Af Henrik Fisker
Gode råd var dyre for Emil - storkefar på taget hos familien Andersen i Gundsølille ved Roskilde, der har fornøjelsen af Danmarks eneste rugende storkepar. Han var i sidste måned kommet slemt til skade med sit ene, røde ben og lå nu på reden plaget af smerter fra en betændelse.
arrow Læs også: Så er der storkeunger i reden

Via foreningen storkene.dk lykkedes det imidlertid at skabe kontakt til dyrlæge Bjarne Østergaard Rasmussen, Hårlev Dyreklinik, som rykkede ud med hjælp i form af medicin og antibiotika. Efter flere dages rekreation rapporteres det nu fra Gundsølille, at Emil atter er på vingerne og selv er set i mosen for at fouragere frøer og andet godt.

- Det ser ud, som om krisen er overstået, men da storken ikke kun fik penicillin, men også smertestillende medicin, kan vi ikke sige, om det er den, der har gjort ham mere kry. Behandlingen er slut nu, så må vi jo se om han klarer sig - men der er ingen tvivl om, at den hurtige reaktion fra dyrlæge Bjarne Østergaard Rasmussen er medvirkende årsag til at storken nu har det bedre, siger Jess Frederiksen fra foreningen Storkene.dk.
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk