18. oktober 2018
Thomas Duelund Gravsen - forlader Store Heddinge Skole.
Thomas Duelund Gravsen - forlader Store Heddinge Skole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store Heddinge Skole skal have ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store Heddinge Skole skal have ny leder
Stevns - 05. januar 2018 kl. 12:43
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev familien, der vandt. Men Thomas Duelund Gravsen lægger ikke skjul på, at det var et svært valg at træffe. Han har i denne uge sagt sin stilling som skoleleder på Store Heddinge Skole op og fratræder til vinterferien med sidste arbejdsdag fredag 16. februar.

arrow Læs også: Ny skoleleder i Store Heddinge

1. marts tiltræder han som skoleleder på Præstemoseskolen i Hvidovre - en to-sporet skole med omkring 530 elever eller lidt færre end i Store Heddinge.

- Det sker med vemod, for jeg har været meget glad for at være i Store Heddinge. Vi har en skole med dygtige medarbejdere, en god bestyrelse og mange dejlige elever. Jeg har et stort hjerte for Stevns, hvor jeg har været så heldig at få lov at være skoleleder i to omgange. Det er jeg dybt taknemmelig for, siger Thomas Duelund Gravsen.

Med den sidste bemærkning henviser den 49-årige skoleleder til, at han fra 1. januar 2012 til 30. september 2014 var skoleleder på Strøbyskolen. Herefter blev han souschef i Hvidovre Kommune Børne- og Velfærdsforvaltning i halvandet år, inden han vendte tilbage til Stevns - nu som skoleleder på Store Heddinge Skole. Han savnede ganske enkelt livet blandt børnene og lærerne, sagde han til DAGBLADET, før han tiltrådte 1. april 2016.

I alt blev det således til lidt under fem år i Stevns Kommunes skolevæsen, og det har været både en udfordring og en positiv oplevelse, understreger han.

- Skolesammenlægningerne og den efterfølgende lockout og folkeskolereform har krævet meget, men jeg har altid opfattet det stevnske skolevæsen som et godt sted at arbejde. Jeg forlader en skole i god udvikling med høj faglighed og resultater skabt via samarbejde, siger Thomas Duelund Gravsen.

Når han rejser nu, sker det således udelukkende af familiære årsager:

- I december flyttede hele familien til Hvidovre, og nu får jeg 10 minutter på cykel til min nye arbejdsplads. Det er altså noget andet end en time i bil - hver vej. Jeg er helt sikker på, at familien har godt af min beslutning, og jeg glæder mig til at få mere tid til at spille fodbold for min knægt, siger Thomas Duelund Gravsen, der har to skolesøgende børn i sin husstand.

arrow Konstitueret som skoleleder
09. januar 2018 kl. 17:10 Opdateret: kl. 12:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk