19. november 2017
Stevnskoret synger ved musikgudtjenesten søndag kl. 14 i Stevns Valgmenighedskirke.
Stevnskoret synger ved musikgudtjenesten søndag kl. 14 i Stevns Valgmenighedskirke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevnskoret synger til gudstjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevnskoret synger til gudstjeneste
Stevns - 19. maj 2017 kl. 13:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag kl. 14.00 byder Stevns Valgmenighed på en anderledes gudstjeneste i kirken. Her medvirker Stevnskoret ved gudstjenesten, der har Martin Luther som tema i anledning af 500-året for reformationen. Alle salmer denne dag er hans værker.

Stevnskoret dirigeres af Charlotte Andersen og akkompagneres af Niels Andersson på klaver, mens valgmenighedspræst Aksel Bording tager sig af prædikenen.

Stevnskoret har øvet dagens noget utraditionelle repertoire siden nytår. En af teksterne er Morten Luther med tekst af Grundtvig, mens melodien er en splinterny sats af Stefan Nielsen (ham fra Rollo og King). Den er en fortælling om Luthers kamp for at få sine tanker og ord ud blandt mennesker.

Koncertdelen byder på andre satser - bl.a. Juliane Preislers moderne aftensang: Et hav der vugger sig til ro nu og Sommerfugl i Vinterland - en velkomstsang til et flygtningebarn, skrevet af nordmanden Halvdan Sivertsen og oversat af visesangeren Thomas Kjellerup.

Koret slutter med den gammelkendte: Be My Life's Companion af Hilliard og de Lugg og med sats af Erik Sommer - en herlig rytmisk afslutning sprudlende fyldt med glæde og liv, som koret selv udtrykker det.

- Vi kan godt love en anderledes udførelse, for den akkompagneres på orgel - ja, på kirkeorgel, lyder det fra Stevnskoret.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk