21. februar 2019
Bjørn Voltzmanns stilling slåes op som ledig. Den snart 61-årige vicekommunaldirektør i Stevns Kommune har ikke ønsket at forlænge sin kontrakt, der udløber til nytår, og han går i stedet på pension.  Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Bjørn Voltzmanns stilling slåes op som ledig. Den snart 61-årige vicekommunaldirektør i Stevns Kommune har ikke ønsket at forlænge sin kontrakt, der udløber til nytår, og han går i stedet på pension. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevns skal have to nye direktører ud af tre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevns skal have to nye direktører ud af tre
Stevns - 12. september 2018 kl. 06:28
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To ud af Stevns Kommunes tre direktør-stillinger er nu slået op som ledige. Den snart 61-årige vicekommunaldirektør Bjørn Voltzmann ønsker at gå på pension med udgangen af året, når hans ansættelseskontrakt udløber.

Herudover er der i øjeblikket en ubesat direktørstilling, som følge af direktør Pernille Kjeldgårds fratræden før sommerferien, efter hun kun havde siddet i stillingen ganske kort tid.

De to kommunale topstillinger opslås i ét samlet opslag, og genbesættelse for begge stillinger forventes at kunne ske med virkning fra den 1. december 2018.

Bjørn Voltzmanns resort-områder er i øjeblikket nærmest total fjernet. Bjørn Voltzmann varetager frem til sin fratræden alene opgaver om Verdensarven Stevns Klint, herunder fondsansøgninger, besøgscenter Boesdal, samt Højerup, samt den igangværende fredning af Boesdal.

Han har tidligere haft ansvar for teknik og miljø samt vigtige områder som erhverv, kultur, fritid og turisme.

Kommunaldirektør Per Røner påtager sig nu teknik og miljø, og Voltzmanns øvrige områder tilgår den konstituerede centerchef Annette Kjær.

Det store område sundhed og omsorg går også til Per Røner.

- Vi har tilpasset opgaverne efter de ressourcer, som vi har for øjeblikket, er den eneste kommentar kommunaldirektøren har til de omfattende ændringer, som allerede er sket og er undervejs.

Den konstituerede chef, Annette Kjær har fremover det omstridte område Børn og Læring plus store områder som arbejdsmarked, politik og borger, erhverv (herunder Stevns Erhvervsråd), turisme og kultur.

Per Røner forventer genbesættelse af direktørstillingerne i starten af december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk