27. februar 2021
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spritbilist stak af fra færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritbilist stak af fra færdselsuheld
Stevns - 25. januar 2021 kl. 13:31

Lørdag morgen kl. 8.53 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en personbil var forulykket og føreren forsvundet fra uheldsstedet.

På uheldsstedet fandt politiet en personbil med skader på fronten efter påkørsel af et vejskilt, så bilen var standset på Ammerupvej. Ingen øvrige trafikanter var tilsyneladende involveret i ulykken, så politiet begyndte straks at lede efter føreren. Herunder fik politiet kontakt til et vidne, der kunne give oplysninger om, hvor den mandlige fører måske kunne befinde sig.

Politiet kørte herefter til en bestemt adresse i Hårlev, hvor politiet traf en spirituspåvirket, 33-årig mand fra Glostrup. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i den forulykkede bil i spirituspåvirket tilstand, og han blev endvidere sigtet for kørsel uden førerret i bilen, idet han ikke havde generhvervet sit kørekort efter udløbet af en tidligere frakendelse af førerretten.

Den 33-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til uheldet, der skete af ukendte årsager efter kørsel ad Køgevej i nordlig retning.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk