17. september 2021
Foto: Anne Katrine Jensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anne Katrine Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerpostkort fra Stevns: Høsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerpostkort fra Stevns: Høsten
Stevns - 03. august 2021 kl. 12:36

Karsten Jensens datter Anne Katrine har sendt lidt fotos af den igangværende høst ved Enderslev på Stevns. Det må også siges at være dansk sommer. Høst og sommer hænger uløseligt sammen.

»Hermed lidt høst billeder af den nye Massey Ferguson mejetærsker som Loui på tre år har været med sin morfar i Rønnede og hente hos maskinhandler Karl Metz. Og lidt aftensmad billeder fra marken, til de arbejdende folk,« skriver hun til redaktionen om de fremsendte fotos til avisens sommerpostkort-serie.

Send dit sommerfoto

Fra og med skolernes sommerferie mandag 28. juni genstartede vi en nye serie her på Stevns-siderne. Vi kaldte sidste sommer serien: Sommerpostkort, som man også kan se i logoet her ved denne artikel.

Alle har mulighed for at sende et sommerfoto til redaktionen, som viser en begivenhed, et smukt motiv eller en sjov episode. Det er dog et krav, at fotoet er taget inden for Stevns Kommunes grænser. Det er derfor også vigtigt, at man skriver både hvor, hvornår og af hvem, fotoet er taget. Billederne må gerne være fotos af ældre dato - vi skal blot vide årstallet, hvis det er muligt.

Vi vil med andre ord gerne høre om og se jeres gode/sjove motiver og sommeroplevelser fra Stevns.

Send en digital version af fotoet i høj opløsning til stevns.red »Sommerpostkort« i emnefeltet. Vi udbetaler ikke honorar for brug af billederne.

Redaktionen vil så trykke de indsendte fotos i avisen og publicere det på sn.dk/stevns hen over sommeren og frem til slutningen af skolernes sommerferie i uge 32.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk