19. februar 2019
Pressefoto
Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerjazz i præstegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerjazz i præstegården
Stevns - 17. august 2018 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 19. august klokken 14.00 er der atter sommerjazz i Enderslev Præstegårdshave. Det populære arrangement i Enderslev vil i år få besøg af Real Moments. Real Moments er en vokalgruppe med otte sangere og er anmelderrost for deres præcision, klang og humor.

Real Moments er meget inspireret af vocaljazz. På repertoiret er også kendte numre i overraskende udgaver, fx Det var en lørdag aften i et imponerende swing-arrangement og Coldplays stadionrocker Viva La Vida, her dog omsat til en inderlig hymne.

Det gode, gamle SweDanes-nummer Side By Side bliver leveret med blæsere og hele pivtøjet, alt dog frembragt helt uden instrumenter! Endelig tager koret også livtag med store klassikere som Bridge Over Troubled Water og What A Wonderful World - fremført med både indlevelse og nerve.

Det er et stærkt hold, der uden tvivl vil være garant for en formiddabel koncert i grænselandet mellem forskellige genrer og stemninger i Enderslevs smukke præstegårdshave, står der i den udsendte pressemeddelelse.

Derudover har frivillige i Enderslev opsat stole, så alle kan sidde godt, men der er også mulighed for at tage et tæppe med og en madkurv, hvis man ønsker det.

Menighedsrådet i Enderslev har opsat en bod, hvor man kan købe øl og vand. Arrangementet er gratis og for alle interesserede. Hvis det regner rykker arrangementet ind i Enderslev Kirke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk