13. august 2020
Skriv dine tanker om livet under coronalkrisen ned og send dem til Østsjællands Museum, lyder opfordringen fra museumsinspektør Berit Stage. Foto: Østsjællands Museum
Skriv dine tanker om livet under coronalkrisen ned og send dem til Østsjællands Museum, lyder opfordringen fra museumsinspektør Berit Stage. Foto: Østsjællands Museum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opfordring fra museet: Skriv dagbog under krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opfordring fra museet: Skriv dagbog under krisen
Opdateret 26. marts 2020 kl. 13:18
Stevns - 26. marts 2020 kl. 06:25
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedlukningen af samfundet under coronakrisen er højst usædvanlig og griber voldsomt ind i de allerfleste danskeres hverdag. Derfor bliver disse uger interessante at studere for eftertiden, og det er præcis, hvad Østsjællands Museum gerne vil bidrage til.

Museumsinspektør Berit Stage slår fast, at vi lige nu står midt i én af de mest dramatiske perioder, som vi kommer til at opleve i vores liv.

- Den hverdag, som vi oplever lige nu, bliver til en del af vores fælles danmarkshistorie. Derfor vil vi opfordre folk i vores lokalområde til at skrive dagbog eller lave videodagbog og dele den med museet, så vi kan sikre historien for vores efterkommere, siger hun.

Der er ingen faste krav til, hvordan dagbogen skal skrives eller fortælles.

- Form og indhold er helt frit - vi vil bare gerne høre, hvordan liv, tanker og hverdag former sig under coronakrisen. Skriv løs, gerne dagligt, og kontakt os, hvis du er interesseret i at dele din dagbog med museet, siger Berit Stage.

Interesserede kan skrive til museumsinspektøren på mail bst@oesm.dk eller ringe til museet på 56 50 28 06.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk