2. juli 2020
Privatfoto
Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Selskab vil købe ny jord til parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selskab vil købe ny jord til parkeringsplads
Opdateret 19. november 2019 kl. 10:06
Stevns - 18. november 2019 kl. 16:57
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved generalforsamlingen i Selskabet Højeruplund, der finder sted tirsdag 19. november, skal der stemmes om køb af et landbrugsareal, som ifølge oplægget skal omlægges til parkeringsareal med vejbaner og bevoksning.

arrow Læs også: Vinteråbner stor turistattraktion - ladestandere og ny legeplads på vej

Borgerforeningen i Højerup skriver på sin Facebook-side, at man håber, at Selskabet vil udskyde sin beslutning om køb og indgå i en dialog med foreningen med henblik på et forslag, som både Selskabet og borgere i Højerup kan leve med.

DAGBLADET har spurgt Jens Carl Jørgensen, der er formand for selskabet, hvad formålet med dette køb er? Og hvorfor er det interessant/nødvendigt for foreningen?

- Køb af jord kan ses som et forsøg på rettidig omhu. Hver gang vi prøver at skitsere en ny parkeringsplads støder vi på pladsproblemer og problemer med den gamle museumsbygning. Da vi tilfældigt hørte, at hele matrikelnummeret var til salg, undersøgte vi om der var interesse for i den forbindelse at sælge lidt af det til os - bare så vi kan få flere muligheder ved planlægningen af den fremtidige parkeringsplads og ind/udkørsel til samme. Og det lykkedes at få lov at købe 5000 kvadratmeter. Det handler med andre ord ikke om, at vi har en færdig plan for parkeringspladsen. Men at kunne lave en bedre løsning, når vi når til det, siger han til avisen.

Selskabet Højeruplunds generalforsamling finder sted på Traktørstedet Højeruplund, hvor aftenen vil blive indledt klokken 19 med foredrag af traktør Karl Peter Andersen selv under titlen: En butlers liv bag de lukkede fløjdøre!

Alle er velkomne til dette foredrag. Klokken 20.15 fortsættes med ordinær generalforsamling, hvor alle også er velkomne, men hvor kun medlemmer kan ytre sig og stemme.

Selskabet byder på kaffe og brød tirsdag aften.

arrow Formanden proklamerede sin sidste periode
22. november 2019 kl. 12:36 Opdateret: kl. 12:41
arrow Debat om plejeplan for Højeruplund
21. november 2019 kl. 12:39 Opdateret: kl. 12:39
arrow Selskabet Højeruplund fik grønt lyst til opkøb af mere land
21. november 2019 kl. 12:34 Opdateret: kl. 12:34
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk