28. marts 2020
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonen rinder ud for skytteforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonen rinder ud for skytteforening
Stevns - 18. marts 2020 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Generalforsamling i Strøby skytteforening blev i år afviklet med det sædvanlige store fremmøde, skriver foreningen i en pressemeddelelse til redaktionen. Det skal nok ses i lyset af, at referatet henviser til mødet, der allerede foregik 3. marts - altså inden hele Danmark blev lagt ned af coronabekymringer.

Aftenen forløb med markering og endelig afslutning af renoveringen af foreningens indendørs baner under Strøby skole. Derudover blev der talt om renovering af opholdslokaler med mere.

Strøby skytteforening skulle have fortsat med at skyde indendørs på banen under Strøby Skole den næste måneds, hvor der så skulle have været afsluttet med deltagelse til indendørs DM på pistol og luftpistol i Vingsted. I øjebliklet er al skydning dog aflyst, da alle kommunens bygninger er lukket ned.

Som et nyt tiltag er der skytter, som skyder året rundt på klubben udendørs baner i Svansbjerg, da en del af disse medlemmer året rundt er hyppige deltagere til udendørs terrænskydninger.

Der er til efteråret planlagt åbent hus på foreningens indendørs baner med en aften kun for kvinder og en aften for par/enlige/børn/unge som ældre.

Formanden og de opstillede bestyrelsesmedlemmer blev alle genvalgt, men som fanebærer og bilagskontrollant fandt foreningen nye kræfter. Henrik Korngaard er formand og næstformand er John Lynge Hansen. Derudover sidder Kaare Grønvold, Carsten Pedersen og Tim Olsen i bestyrelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk