25. oktober 2020
Formanden for Rødvig Borgerforening: Freddie Larsen sender en særlig tak til de 10 politikere, som sikrede Rødvig en sportshal. Foto: Jens Wollesen
Formanden for Rødvig Borgerforening: Freddie Larsen sender en særlig tak til de 10 politikere, som sikrede Rødvig en sportshal. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvig Borgerforening: Tak til det politiske flertal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvig Borgerforening: Tak til det politiske flertal
Stevns - 25. august 2018 kl. 13:36
Af Henrik Fisker

Rødvig har ventet i næsten et halvt århundrede på at indvie sin idrætshal. Det er der grund til at takke hallens politiske frontkæmpere for, mener formanden for Rødvig Borgerforening: Freddie Larsen.

arrow Læs også: Skiltet med halnavn i Rødvig ændret - debatten lever

- Vi er som bekendt en upolitisk forening, men vi har haft en mærkesag i mange år, som vi nu kan sætte kryds ud for. Første gang, at ønsket om en hal i Rødvig blev nævnt i avisen, var i 1972 - altså for 46 år siden. Siden da er behovet kun vokset. Der har været stor trængsel i Harmoniens sal, og Stevns Friskole har i mange år måttet køre sine elever til Boestoftehallen, når de skulle have idræt. Nu får vi så den hal, som vi har ønsket os så længe - og vi ved, at det er et argument, der tæller blandt nye tilflyttere, at byen rummer både en skole, en børneinstitution, en dagligvarebutik og nu også en sportshal, siger han.

I den forbindelse sender Freddie Larsen en stor tak til de politikerne, der i 2016 på tværs af partier skabte flertal for en hal i Rødvig. Anlægsbevillingen kom i forlængelse af de kuldsejlede planer om en multihal og blev vedtaget med 10 stemmer mod 9.

- Stor tak til Bjarne Østergaard Rasmussen, der var udvalgsformand, til Steen S. Hansen, som gjorde hallen i Rødvig til en mærkesag for sit parti, og til Inge Milbrat, som var tungen på vægtskålen og stemte imod sit eget parti og sikrede flertallet. Også tak til Line Krogh Lay, Jørgen Gregersen og Jan Jespersen for deres aldrig vaklende støtte til vores hal, siger Freddie Larsen til DAGBLADET Stevns lørdag.

arrow Få protesterede mod halnavnet
25. august 2018 kl. 10:49 Opdateret: kl. 22:49
arrow Video og billeder: Da Rødvig omsider fik sin hal
25. august 2018 kl. 07:39 Opdateret: kl. 22:57
arrow Privat afstemning om hal-navn i Rødvig
03. maj 2018 kl. 13:36 Opdateret: kl. 13:28
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk