30. marts 2020
Hvis den populære nytårsmarch i Gjorslev Bøgeskov skal overleve, så skal der flere frivillige kræfter til hos Hjerteforeningen Stevns Motionsklub. Foto: Thomas Olsen
Hvis den populære nytårsmarch i Gjorslev Bøgeskov skal overleve, så skal der flere frivillige kræfter til hos Hjerteforeningen Stevns Motionsklub. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Presset lokal hjerteforening søger nyt blod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Presset lokal hjerteforening søger nyt blod
Stevns - 20. februar 2020 kl. 06:03
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerteforeningen Stevns Motionsklub har afviklet den årlige generalforsamling - men med et så beskedent fremmøde, at det ikke blev muligt at få valgt det fornødne antal medlemmer til bestyrelsen. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Kasserer Leif Olsen fra Store Heddinge er stoppet, mens der var genvalg til Niels Hove fra Boestofte og Anni Rasmussen fra Rødvig samt Jørgen Hansen fra Store Heddinge. Formand Preben Hansen fra Hårlev var ikke på valg.

Efter generalforsamlingen bestod bestyrelsen således kun af 4 personer - et for lille antal til at fortsætte de velkendte aktiviteter. Generalforsamlingen bemyndigede dog bestyrelsen til om muligt at komplementere sig.

Forud for generalforsamlingen havde formanden, Preben Hansen, udsendt flere og store nødråb. Hvis foreningens aktiviteter skulle fortsætte, var det tvingende nødvendigt med forstærkning - både til bestyrelsen såvel som hjælpere til eksempelvis den årlige, store og traditionsrige nytårsmarch og gåtur i Gjorslev Bøgeskov.

Trods de hårde odds har den lille bestyrelse har nu konstitueret sig.

Preben Hansen fortsætter som formand. Ny kasserer er blevet Jørgen Hansen. Og han kan meddele, at det nu er lykkedes at få Thomas Ihlemann fra Boestofte med i bestyrelsen, så den også det kommende år består af fem personer.

- I 2019 har Hjerteforeningen Stevns Motionsklub kørt på smertegrænsen - det kommer vi også til i 2020. Der bliver fortsat hverken plads til forfald eller sygdom fra bestyrelsesmedlemmernes side i forbindelse med gåturene i Gjorslev Bøgeskov, men vi lover, at der bliver en nytårsmarch/gåtur igen 1. januar 2021. Så må vi se, om det bliver den sidste. Får vi ikke tilsagn om yderligere hjælp, bliver vi nødt til at standse vort virke. I øvrigt er der planlagt forårsbingo søndag den 26. april og efterårsbingo søndag den 6. september, lyder det fra formanden.

Han pointerer derfor også, at de fortsat meget gerne fra personer, som har tid og lyst til at give en hjælpende hånd!

Slutteligt kan fortælles, at hjertesstien i Strøby Egede samt hjertestien, motionsstien samt fitnessredskaberne i Gjorslev Bøgeskov fortsat vil blive tilset og passet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk