17. december 2017
Blandt flere andre kørte TV Øst fast med deres reportagevogn. Den blev skubbet fri af et hold tililende stevnsboer - deriblandt borgmester Mogens Haugaard Nielsen. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Blandt flere andre kørte TV Øst fast med deres reportagevogn. Den blev skubbet fri af et hold tililende stevnsboer - deriblandt borgmester Mogens Haugaard Nielsen. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Op mod 1000 oplevede smat og friske fødevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op mod 1000 oplevede smat og friske fødevarer
Stevns - 18. september 2017 kl. 12:46
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tordenbyge trak som en trommehvirvel ind over Strøby-området netop som dommerpanelet havde bestemt sig for, hvilken ret, der fremover kan benævnes: Stevnsgryden.

arrow Læs også: Billeder: Stevnsgryden så dagens lys på høstmarked

Tordenbyger har det med også at afgive vand, og det gjorde denne så sandelig også, så det satte sit præg på begivenhederne ved dette års høstmarked i Stevns Fødevarenetværks regi. Som vanligt blev det hold hos Engvang Frug på Varpelevvej i udkanten af Strøby. Mange mennesker i biler havde fundet vej i formiddagstimerne og de kørte ind på et parkeringsareal, som en stubmark i dagens anledning var omdannet til.

Når man sammensætter tunge biler, en stubmark og rigelige mængder vand, så er der også store chancer for fastkørte biler. Og det skete i vidt omfang denne søndag, hvor hjulsporene i den smattede overflade blev så dybe, at flere måtte have hjælp til at komme fra området igen.

Mange mennesker havde dog valgte at lægge vejen forbi Stevns Fødevarenetværk syvende høstmarked i træk, inden tordenbygen trak ind over området. Op imod 1.000 ifølge arrangøren.

Har man mod på at afprøve Stevnsgryden derhjemme, er der mulighed for at bestille en måltidskasse til 4 personer med ingredienser og vinderopskrift til afhentning den kommende weekend hos Engvang Frugt.

Vindergryden blev »mandagsgryden«, der blandt andet indeholder kalvekød, kål, tomater, fennikel og krydderurten sar.

Læs mere på Stevns Fødevarenetværks Facebookside.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk