11. december 2018
Færdselsuheldet på Stevnsvej ved Alslevvej syd for Karise blev en slem forskrækkelse for Nyt Stevns' formand og kasserer. Privatfoto
Færdselsuheldet på Stevnsvej ved Alslevvej syd for Karise blev en slem forskrækkelse for Nyt Stevns' formand og kasserer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Stevns ramt af færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Stevns ramt af færdselsuheld
Opdateret 26. oktober 2017 kl. 14:28
Stevns - 26. oktober 2017 kl. 12:39
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag eftermiddag blev to mænd fra Rødvig impliceret i et færdselsuheld i vejkrydset, hvor Stevns Landevej og Alslevvej mødes syd for Karise.

Uheldet skete, da en kvinde kom kørende ad Alslevvej, hvor hun kørte forbi et fuld stop-skilt ud på Stevnsvej, hvor hun overså bilen med de to mænd. Sammenstødet var der for uundgåeligt, og bilen på Stevnsvej væltede om på siden i vejrabatten. Der skete stor materiel skade på bilen.

Bilen blev ført af ejendomsmægler Leo Nielsen, og på passagersædet ved siden af ham sad Lars Kristiansen - henholdsvis kasserer og formand for Nyt Stevns. Mens Leo Nielsen selv kunne kravle ud gennem bilens knuste forrude, måtte Lars Kristiansen skæres fri af redningsmandskabet fra Faxe.

Begge mænd måtte overføres til sygehuset. Omstændighederne taget i betragtning har de det godt, og ved midnatstid kunne de begge udskrives. Leo Nielsen har dog fået trykket et par ribben, oplyser han.

For Lars Kristiansen var det anden gang på seks dage, at han var på besøg på skadestuen. I sidste uge faldt han ned fra en stige og pådrog sig en hjernerystelse, som han stadig døjer med.

- Vi havde været en tur i Nykøbing Falster og havde omkring 800 valgplakater med i bilen. En del af dem blev ødelagt ved uheldet, og vi har nu bestilt et nyt oplag til levering inden på lørdag, når vi må hænge dem op. Det bliver dog ikke mig, der kommer til at kravle op i lygtepælene, men nu mener jeg også at have opbrugt min kvote af uheld for en rum tid, siger Lars Kristiansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk