24. juli 2019
Den nye og den afgående formand i Mænds Mødesteder: Per B. Jensen (tv) og Morten Bek. Den nye formand overbragte en kurv fra som tak for det store arbejde, som Per har lagt på stedet.                   Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den nye og den afgående formand i Mænds Mødesteder: Per B. Jensen (tv) og Morten Bek. Den nye formand overbragte en kurv fra som tak for det store arbejde, som Per har lagt på stedet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder
Stevns - 11. marts 2019 kl. 13:01
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mænds Mødesteder Stevns har givet genlyd over hele landet som et eksempel til efterfølgelse. Ikke mindst takket være iværksætter-ildsjælen Per B. Jensen. Han har som formand stået i spidsen for at få samlet fondsmidler, så foreningen i dag har eget, istandsat hus, som de over 90 medlemmer kan mødes i.

arrow Læs også: Billeder: Mændene mødtes over grillmaden i sundhedens tegn

På foreningens generalforsamling i sidste uge valgte han dog at give stafetten som formand videre til Morten Bek, der kommer fra Greve.

- Jeg er og bliver en iværksætter, og nu kan jeg mærke, at vi i fællesskab har fået styr på det her. Og derfor mener jeg, at det nu er tiden, hvor en anden må tage over, så Mænds Mødesteder kan konsolidere sig. Det er andre end jeg bedre til. Jeg forsvinder ikke ud i den blå luft, da jeg nu bare vil bruge min tid her som almindeligt medlem. Og så har jeg sagt ja til, at jeg fortsat vil være en udadvendt ambassadør for stedet, når der er brug for det, siger afgående formand til DAGBLADET.

Per B. Jensen har i den grad virket som en god ambassadør for hele tankesættet bag Mænds Mødesteder. Og for det arbejde har foreningen modtaget flere hædersbevisninger siden opstarten.

I 2016 fik de Forum for Mænds sundhedspris, og senere samme år blev de beæret med Region Sjællands sundhedspris.

En pris- og pengeregn via donationer er på få år blevet Mænds Mødesteder Stevns til del. Og i december 2016 blev mændene også ejer af deres eget klubhus på Blommevej 3 i Strøby.

Godkendelsen af det nye ejerforhold blev modtaget med stor glæde blandt foreningens medlemmer, som siden de flyttede ind i huset på Blommevej, har gennemført mange forbedringer på huset - både ved egen arbejdskraft og med lokale håndværkere ind over.

Stevns Kommune frafaldt en gæld på 60.000 kroner tinglyst ved pant i ejendommen på Blommevej 3, og ejendommen blev derefter overdraget fra Husflidsforeningen til Mænds Mødesteder for en krone.

Over de fire år, hvor Per B. Jensen har siddet som formand, er det lykkedes at rejse alt i alt over en halv million kroner til foreningens fremme. Han er i øvrigt gået i gang med at beskrive opstarten og de første fire år med Mænds Mødesteder Stevns til Stevns Lokal Historisk Arkiv.

På generalforsamlingen takkede Poul Nielsen den afgående formand for det store arbejde for og med Mænds Mødesteder Stevns, og det udløste en stående applaus for Per B. Jensen.

Den nye formand: Morten Bek overbragte en kurv som tak for det store arbejde, som Per B. Jensen har lagt i Mænds Mødesteder Stevns. Han takkede for samarbejdet i bestyrelsen og for at kunne gå som føl med Per.

- Jeg håber, at bestyrelsen må bede og råd og vejledning, hvis man skulle få brug for det hen ad vejen, sagde Morten Bek.

arrow Flere fondstilskud til Mænds Mødesteder
30. november 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:10
arrow Billeder: Mette hos mændene på Blommevej
02. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 17:21
arrow Mænds Mødesteder står til ny stor hæder
16. maj 2017 kl. 06:14 Opdateret: kl. 15:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk