21. september 2020
Hotherhavens nye demensgyngestol er indkøbt efter en donation på godt 60.000 kroner fra Tryg Fonden.
Hotherhavens nye demensgyngestol er indkøbt efter en donation på godt 60.000 kroner fra Tryg Fonden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny gyngestol til demenscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny gyngestol til demenscenter
Stevns - 08. december 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Demenscentret i Hotherhaven har fået en ny gyngestol, der er særligt udviklet til personer med demens. Den kommer både de 35 beboere og de daglige brugere i dagtilbuddet: Nichen til gavn. Gyngestolen vil hjælpe brugerne med at slappe af og øge både deres mentale og fysiske velbefindende.

- Den særlige demensgyngestol har en beroligende virkning, og derved kan vi bedre hjælpe en person med demens med at finde ro og blive afslappet. Gyngestolen vil helt sikkert komme mange til gode og dermed også være til glæde for pårørende og medarbejdere, siger Linda Marie Dahl, leder af Hotherhavens Plejecenter og dagtilbuddet Nichen.

Personalet i Hotherhaven er sikre på, at den nye gyngestol kommer til at gøre en stor forskel i hverdagen - og ikke mindst bidrage til arbejdet med at skabe et trygt og roligt miljø på centret.

- For et par år siden havde vi gyngestolen på prøve, og dengang oplevede vi nærmest kamp mellem vores daggæster om at få lov til at hvile i gyngestolen. Allerede dengang var stolen et meget stort ønske, da vi kunne se dens potentiale, siger Susan Ravn, som er ansat i dagtilbuddet Nichen.

Det er Østsjællands Demensrådgivnings- og Aktivitetscenter, som med en donation på 60.474 kroner fra TrygFondens regionale råd i Region Sjælland har indkøbt den nye gyngestol.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk