23. november 2017
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om at bygge og renovere grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om at bygge og renovere grønt
Stevns - 21. april 2017 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

hårlev: Uddannelses- og Forskningsministeriet gennemfører i år for 13. gang arrangementer over hele landet, hvor forskere kommer rundt og fortæller om den nyeste viden. Det benytter Klima- og Energigruppen på Stevns sig af og har fået fat i Jakob Berg Johansen. Han er forsker fra Danmarks Tekniske Universitet og holder foredrag om: »Hvordan bygger og renoverer vi grønt?«

Mødet finder sted i Frivillighedscentret i Hårlev mandag 24. april kl. 17.30 til 19.00.

- I Danmark stiller vi høje krav til bygningers energiforbrug, og med energimærkning bliver energirigtige renoveringer meget vigtige. Et væld af nye grønne teknologier kommer på markedet i disse år, og Jakob Berg Johansen vil fortælle om de nyeste løsninger og også se lidt fremad på dem, der kommer til at spille en stor rolle i fremtiden. Det er omstilling af byggeriet til grønne bygninger med fokus på energineutralitet, byggematerialers livscyklus og høj udførelseskvalitet.

- Det stiller helt nye krav, og vi vil i foredraget og den efterfølgende diskussion drøfte, hvad det betyder for fremtidens byggeri. Foredraget henvender sig til såvel håndværkere, som bygger og udfører renoveringer, som til borgere, der selv overvejer at få energirenoveret deres bolig eller bare er interesserede i, hvad der udvikles inden for grøn energi i huse, siger formand for Klima- og Energigruppen: Birgit Smedegård Olesen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk