19. april 2019
Mestersangerne består af: Karin Kjerumgaard, sopran, Michael Duncan, tenor, og John Anderberg, baryton, og de akkompagneres af Birger Andersen på klaver.
Mestersangerne består af: Karin Kjerumgaard, sopran, Michael Duncan, tenor, og John Anderberg, baryton, og de akkompagneres af Birger Andersen på klaver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestersangerne i Strøby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestersangerne i Strøby
Stevns - 09. oktober 2018 kl. 06:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mestersangerne i Nürnberg er en opera og et lystspil af Richard Strauss. Det er formentlig den, som har givet navn til trioen, der kalder sig Mestersangerne, som besøger Strøby Kirkelade på onsdag 10. oktober kl. 19.30.

Mestersangerne består af: Karin Kjerumgaard, sopran, Michael Duncan, tenor, og John Anderberg, baryton, og de akkompagneres af Birger Andersen på klaver. De synger opera, operette, italienske og neapolitanske sange med mere.

En anmelder har skrevet følgende om Mestersangerne:

»Vel er de amatører, alle elever af musikpædagog Henning Vilén. Men de har sunget sammen siden 1999, og det ligefrem lyser ud af dem, at de nyder at synge. At de så oven i købet er dygtige til det, ja det gør bare det hele meget bedre.«

Henning Vilén er manden med den dybe stemme, der gav os såvel Elefantsangen og Telefonen, som engang var sikre hits på Dansktoppen. Men han er også organist og sanglærer, hvilket altså er kommet Mestersangerne til gode.

Der er fri entré til koncerten, der er arrangeret i samarbejde med OmrådeMusikOrdningen. I pausen serveres en lille forfriskning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk