23. november 2017
Det var en stor del af Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, som var mødt op til  generalforsamling torsdag aften, da formand Tim Warner aflagde sin beretning.
gallery icon

Se billedserie

Det var en stor del af Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, som var mødt op til generalforsamling torsdag aften, da formand Tim Warner aflagde sin beretning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medlemstilbagegang i Store Heddinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemstilbagegang i Store Heddinge
Stevns - 18. marts 2017 kl. 06:23
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En medlemstilbagegang fra 84 til 78, hvoraf kun de 24 er private borgere. Det er, hvad Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening kan fremlægge af medlemstal i rådhusbyen på Stevns med næsten 3.500 indbyggere.

arrow Læs også: Elefantgruppen deler købstad i to

Sammenligner man med tilsvarende foreninger i de tre andre udviklingsbyer på Stevns, så er det klart i Store Heddinge, at man har den smalleste forankring i lokalsamfundet.

- Alene er lidt blevet det nye sort. Vi skal tilbage til at bære i flok, og ikke læne os tilbage og sige, at det kommer ikke mig ved, sagde Tim Warner, der er formand for borger- og handelsstandsforeningen.

Det var tilbage i 2014, at foreningen fik borgerdelen med, men det har altså endnu ikke fået borgerne til at strømme ind i folden i den snart 140 år gamle handelsstandsforening.

Måske det ville hjælpe lidt, at foreningens hjemmeside også afspejlede borgerne i foreningen. På hjemmesiden hedder foreningen fortsat blot Store Heddinge Handelsstandsforening.

Monica Lykke Holst Andersen fra Cloud Nine samt Jeanette Vestergaard fra Parmo ønskede ikke genvalg til bestyrelsen. I deres sted blev Magnus Gammelgaard Brodka fra Fit og Sund samt den private Birgit Heisen valgt.

Tidligere på året har Anette Hansen fra Anettes Mad meldt sig ud af foreningen - og er dermed også trådt ud af bestyrelsen. I hendes sted blev Morten Pedersen fra Meny valgt.

Formand Tim Warner og kasserer Winni Ringsmose var ikke på valg.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk