25. februar 2020
Lykke Friis holder foredrag i anledning af 30-året for murens fald.
Lykke Friis holder foredrag i anledning af 30-året for murens fald.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lykke Friis reflekterer over murens fald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lykke Friis reflekterer over murens fald
Stevns - 03. november 2019 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tysklandskorrespondent Lykke Friis fortæller om Tyskland i dag, hvordan landet har ændret sig i de 30 år, der snart er gået siden Berlinmurens fald - og hvordan vores forhold til landet har ændret sig fra fobi til fascination.

arrow Læs også: Murens fald - Hvad skete egentlig?

Den 9. november, 1989 blev en skelsættende dato for det dengang opdelte Tyskland. Vejen mod en egentlig genforening har været lang og ikke uden problemer.

Når Lykke Friis gæster Snurretoppen er vi kun få dage fra 30 års-dagen for Berlinmurens fald. I sit foredrag 'Murens fald' stiller hun skarpt på, hvordan Tyskland har forandret sig. Hvad er det for et land, Danmark i dag grænser op til, og hvad er nutidens største udfordringer for Tyskland og Europa?

Lykke Friis bor til daglig i Berlin, hvor hun arbejder som korrespondent for Berlingske. Hun er ekspert i europæisk politik med speciale i Tyskland, som hun selv betegner som sit andet hjemland.

Du kan opleve Lykke Friis i Snurretoppen i Store Heddinge onsdag den 6. november klokken 19-21. Arrangementet er et samarbejde mellem LOF Stevns og Stevns Bibliotekerne.

Billetter til foredraget koster 100 kroner og kan købes på bibliotekets hjemmeside www.stevnsbib.dk under »Begivenheder«. Du kan også få fat i din billet ved at besøge biblioteket i enten Store Heddinge, Hårlev eller Strøby Egede i den betjente åbningstid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk