3. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lulu og Søren flytter til Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lulu og Søren flytter til Stevns
Stevns - 20. februar 2015 kl. 16:11
Af Henrik Fisker

Lulu og Søren fra Amager kommer vi meget snart til at se mere til på Stevns. I hvert fald hvis man køber billet til Stevns Amatør Scenes vinterrevy: »En streg i kridtet«, der har premiere på søndag eftermiddag i Valløby Forsamlingshus.

arrow Læs også: Vinterrevy: Livet er fuldt af gas

Lulu har store planer for sin og Sørens fremtid. Hun er - hvis man må sige det uden omsvøb - ikke den skarpeste kniv i skuffen, men til gengæld ret skruk. Hun vil meget gerne i gang med at stifte familie så hurtigt som muligt, og så kan man ikke bare sidde i en lille lejlighed på Amager uden plads til den store børneflok, der venter lige om hjørnet.

Næh, man må se sig om efter noget billigt at bo i, og det har hun hørt, at man kan få på Stevns. Tilmed vil kommunen dernede så frygtelig gerne have børnefamilier til at flytte dertil, så der kan komme nogle elever i de mange skoler.

Så Lulu studerer boligannoncer på Stevns og prøver at overtale Søren til at flytte. Men han er lidt mere forsigtig, for hvad skal han så lave dernede langt væk fra storbyens fristelser? Sker der overhovedet noget i fritiden?

Sådan lyder plottet i Grethe Fischers sketch, som Sally Jensen og Jørgen Kristensen - de to yngste i revyen - skal fylde ud. Det glæder de sig til, for selv om de har været med i Stevns Amatør Scene i mange år, er det første gang, at de skal spille revy.

- Da Grethe spurgte, om vi ville være med, sagde vi ja med det samme. Det er en sjov udfordring, som vi ikke ville undvære, siger Sally.

Læs mere i DAGBLADET Stevns fredag

arrow Vinderen af revy-konkurrence
23. februar 2015 kl. 15:51 Opdateret: kl. 12:43
arrow Vind billetter til revy med buffet
13. februar 2015 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:01
arrow Amatørscenen slår en streg i kridtet
06. februar 2015 kl. 13:55 Opdateret: kl. 13:12
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk