21. oktober 2020
Sådan ser omgivelser ud omkring Vandrigsgaard Luksus Hundehotel på Stevns. Hundehotellet åbner til december, hvor hunde kan overnatte med mulighed for afstressende musik om natten og wellness i løbet af dagen. Privatfoto
Sådan ser omgivelser ud omkring Vandrigsgaard Luksus Hundehotel på Stevns. Hundehotellet åbner til december, hvor hunde kan overnatte med mulighed for afstressende musik om natten og wellness i løbet af dagen. Privatfoto
Foto: Amalie Abildgaard/Privat/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Luksushotel med spa og massage for hunde åbner på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luksushotel med spa og massage for hunde åbner på Stevns
Stevns - 13. juli 2019 kl. 06:23
Af Ritzau / Erik Nielsen

Et nyt luksushotel for hunde åbner til december på Stevns, hvor hundene får egen suite, spa, massage og tv på storskærm

arrow Læs også: Billeder: Nyt luksushotel for hunde er nu åbnet - kom med indenfor

Det fortæller ejer og daglig leder af Vandrigsgaard Luksus Hundehotel Katja Skjold til Ritzau

- Hundene kommer til at bo i noget, der ligner et børneværelse med farver, billeder på væggene, blomster i vindueskarmen og rigtige glasdøre, siger Katja Skjold.

Prisen for én hund per dag med egen suite og terrasse er 349 kroner. Det inkluderer blandt andet afstressende musik om natten og masser af nusseri.

Derudover er det muligt at tilkøbe spa, wellness og massage til hunden. Ifølge Katja Skjold er det altafgørende, at hundene har det godt.

- Som mig og mange andre, der i daglig tale er »skøre hundemennesker« og ser dem som vores børn, synes vi ikke, at det er rart at aflevere dem i noget, der ligner en hesteboks, siger 34-årige Katja Skjold.

Ifølge Katja Skjold er det Danmarks første luksus hotel for hunde, der åbner. Idéen har hun fået fra sine rejser til USA.

- Vi har været en del i USA og har været på rundtur i Beverly Hills for at se, hvordan man passer hunde der, siger Katja Skjold.

Hun er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer, men har de seneste år drevet en webshop med udstyr til hunde, som hun har solgt for at få råd til at starte hundehotellet.

Katja Skjold kommer til at drive hotellet, der vil bestå af 11 værelser, sammen med sin mand, Michael Skjold. Parret bor desuden på hotellet, der ligger ved Gevnø uden for Lyderslev.

Men Katja Skjold forventer ikke, at de hendes kommende kunder bliver lokale.

- Vores fornemmelse er, at vi primært tiltrækker hundeejere i København og nord for København. Vi har også interesse for udenlandsdanskere, siger Katja Skjold, der allerede har taget imod de første bookinger.

Hotellet åbner 1. december.

arrow Fakta om et luksushotel for hunde
23. november 2019 kl. 06:32 Opdateret: kl. 17:57
arrow Borgmester indvier luksushotel på Stevns
19. november 2019 kl. 20:32 Opdateret: kl. 12:54
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk