22. oktober 2020
Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbil brød i brand mellem to bygninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbil brød i brand mellem to bygninger
Opdateret 25. august 2020 kl. 10:57
Stevns - 25. august 2020 kl. 09:52
Af Erik Nielsen

En lastbil, som stod parkeret mellem nogle bygninger ved Klindt Rideudstyr lige uden for Store Heddinge, stod sent mandag aften i lys lue. ETK Brand og Redning var hurtigt på stedet med mandskab og udstyr fra både stationen i Store Heddinge og Hårlev.

- Lastbilen stod parkeret mellem nogle gårdbygninger, og den var fuldstændig overtændt, da ankom. Men mandskabet gjorde en fornem indsats, så vi fik begrænset ilden til lastbilen, så den ikke bredte sig til bygningerne. Den ene af bygninger er lidt varmeskadet, men det er også det, siger Thomas Wünsche, der var indsatsleder.

Ingen dyr eller mennesker var i fare under slukningsarbejdet, som fandt sted kort inden midnat. ETK Brand og Redning fik alarmen klokken 23.26.

- Det var en hurtig og effektiv indsats af mandskabet, som gjorde at der ikke skete mere, konkluderer indsatslederen.

Det var en politibetjent på vej hjem fra arbejde, der bemærkede flammer ved landejendommen. Han så at der var høje flammer i førerhuset på lastbilen til hestetransport, og han skyndte sig at advare beboerne på gården, inden han ringede 112, så både politi og brandvæsen kom til stedet.

Politiet undersøgte brandstedet og fandt intet mistænkeligt, og kunne ikke umiddelbart fastslå brandårsagen. Branden skal derfor undersøges nærmere, for at klarlægge årsagen til at lastbilen brød i brand.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk