23. april 2021
En lægskade blev heldigvis ikke kampafgørende, selvom det satte sine spor i spillet på banen, da kampens mest rutinerede spiller, Lasse Svan, måtte udgå allerede i første halvleg.         Screenfoto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

En lægskade blev heldigvis ikke kampafgørende, selvom det satte sine spor i spillet på banen, da kampens mest rutinerede spiller, Lasse Svan, måtte udgå allerede i første halvleg. Screenfoto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lasses skade gav hovedbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasses skade gav hovedbrud
Stevns - 01. februar 2021 kl. 14:12

Stevns: Danmark var foran 7-6 i første halvleg, da Lasse Svan forlod finalen med en skade i venstre lægmuskel.

arrow Læs også: VM-helts mor: Vi fejrede det med champagne i aftes og har hejst flaget i dag

Landstræner Nikolaj Jacobsen valgte at sende Mathias Gidsel fra højrebackpositionen ud på fløjen og Nikolaj Øris ind på Gidsels plads i bagkæden.

Det kunne have vist sig at være en alvorlig svækkelse for Danmarks kreativitet i angrebet, men Øris viste sig at slå til med flere scoringer. Og derfor kunne stevnsboen Lasse Svan, der i den grad havde været med til at gøre finalepladsen mulig, hæve VM-pokalen sammen med sine holdkammerater.

- Det er ret stort, at det nu lykkes for anden gang i træk. Vi har haft det godt som en sammentømret gruppe. Vores fokus har været, at vi selvfølgelig gør det her for vores egen skyld. Men nu at ingen tilskuere har haft mulighed for at være her og følge det fra tilskuerpladserne, så har vi helt sikkert også haft et fokus, at denne præstation er skabt for alle danskere, der har fulgt os på tv-skærmene, sagde Lasse Svan Hansen i et interview med DR Sporten efter kampen.

Han måtte efter kampen humpe rundt og støtte på sit højre ben for at skåne sin venstre lægmuskel.

- Nu skal jeg selvfølgelig passe på, at jeg ikke overanstrenger mit højre ben, som han sagde til DRs reporter, men i øvrigt lagde til, at det var en bekymring han først ville fokusere på mandag.

erni

arrow Svan, Lauge og Landin investerer i en træningsplatform
17. januar 2021 kl. 11:17 Opdateret: kl. 12:40
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk