25. oktober 2020
Onsdag 25. november opfører Baggårdteatret forestillingen: "Jagten på det gode menneske". Som optakt kan man nu følge en læsekreds over to aftener. Pressefoto
Onsdag 25. november opfører Baggårdteatret forestillingen: "Jagten på det gode menneske". Som optakt kan man nu følge en læsekreds over to aftener. Pressefoto
Foto: Ard Jongsma / www.stillwords.com/Ard Jongsma / BaggOErdteatret
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læsekreds før teaterforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læsekreds før teaterforestilling
Opdateret 15. oktober 2020 kl. 12:53
Stevns - 15. oktober 2020 kl. 06:12

Jytte Larsen og Lene Vestergård står i spidsen, når Stevns Teaterforening endnu engang går sammen med Stevns Bibliotekerne og inviterer til læsekreds som optakt til én af årets forestillinger.

Jagten på det gode menneske hedder forestillingen, som spiller i Erikstruphallen onsdag 25. november - en forestilling, som handler om Karin Michaëlis, som var en kvinde og kunstner med mange facetter. Læsekredsen lægger ud med at læse manuskriptet til teaterstykket og lægger derfra op til samtale og diskussion om definitionen på det gode menneske. I diskussion inddrages også Bertolt Brechts værk: Det gode menneske fra Sezuan - en fortælling, der er inspireret af den tyske dramatikers venskab med Karin Michaëlis..

Karin Michaëlis indledte sit forfatterskab med bogen: Den farlige alder, og siden udgav hun mere end 50 bøger om blandt andet kvinderollen og erotisk begær. For sin tid levede hun et atypisk kvindeliv som krigsreporter og kunstner. Hun var hjælpearbejder under Første og Anden Verdenskrig og skjulte en lang række flygtninge fra det nazistiske Tyskland - herunder Bertolt Brecht. Efter besættelsen endte hun med selv at måtte gå i eksil i USA i en længere årrække.

Læsekredsen mødes onsdagene 4. og 11. november klokken 19-21.Tilmelding til læsekredsen skal ske senest onsdag 28. oktober via stevnsbib.dk/arrangementer, hvor man skal hente en gratis billet. Tilmeldingen kan også ske på Stevns Bibliotekerne i den betjente åbningstid. Når man melder dig til, bestiller Stevns Bibliotekerne bøgerne hjem.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk