17. januar 2019
Fra ferniseringen på Åbne Atelierdøres pinseudstilling i 2012. Der har været en del udskiftninger siden da. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Fra ferniseringen på Åbne Atelierdøres pinseudstilling i 2012. Der har været en del udskiftninger siden da. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstnere indtager Gjorslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstnere indtager Gjorslev
Stevns - 17. maj 2018 kl. 14:15
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom tidligere år præsenterer kunstnersammenslutningen Åbne Atelierdøre en stor udstilling i hestestaldene på Gjorslev i pinsen. Der er fernisering fredag 18. maj kl. 17.30-19, og herefter er der åbent både pinselørdag og 1. pinsedag mellem kl. 10 og 16. Udstillingen slutter søndag, og der er således ikke åbent mandag, 2. pinsedag.

Pinseudstillingen er hvert år en optakt til Åbne Atelierdøres store træf, hvor kunstnerne åbner dørene til deres atelierer den sidste sommerweekend - i år 25. og 26. august.

- Vi bliver 44 udstillende kunstnere fra Stevns og Faxe kommuner, og af dem regner jeg med, at mellem 35 og 40 vil deltage i pinseudstillingen på Gjorslev, siger John Khan, der er nyudnævnt formand for Åbne Atelierdøres arbejdsgruppe.

Kunstnersammenslutningen holdt fornylig et internt visionsseminar, hvor der kom en del nye ideer på bordet. I den forbindelse kom der en større udskiftning i arbejdsgruppen, hvor flere af de gamle medlemmer valgte at stoppe. Den nye arbejdsgruppe er netop nu i gang med at relancere form og rammer i Åbne Atelierdøre, oplyser John Khan.

- Men meget vil stadig være, som det plejer. Pinseudstillingen ligner sig selv, og vi håber ved den lejlighed at kunne præsentere årets katalog med omtale af alle udstillere den sidste weekend i august, siger John Khan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk