25. oktober 2020
Tom Frederiksen kommer til Mødestedet i Hårlev og fortolker viser af Frank Jæger og Tony Vejslev.
gallery icon

Se billedserie

Tom Frederiksen kommer til Mødestedet i Hårlev og fortolker viser af Frank Jæger og Tony Vejslev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncertforedrag om Frank Jæger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncertforedrag om Frank Jæger
Stevns - 14. oktober 2020 kl. 19:14

Musikeren Tom Frederiksen er efterhånden en velkendt gæst på Stevns Bibliotekerne, og nogle vil måske huske ham fra flere velbesøgte sangarrangementer på bibliotekerne i Store Heddinge og Hårlev tidligere i år.

Mandag 26. oktober lægger han igen vejen forbi Stevns, når han besøger Mødestedet på Hårlev Bibliotek - og denne gang har han lokket sine kollegaer Finn Olafsson og Torsten Olafsson til at tage med. Sammen har de som trio markeret sig vidt med deres nutidige fortolkninger af komponisten Tony Vejslev og digteren Frank Jægers sange.

Trioen spiller både kendte og mindre kendte sange af Vejslev og Jæger, som for eksempel Kirsten, Vejen fra Gurre og Strofer i tusmørket. Komponisten Tony Vejslev satte musik til i alt 31 af ungdomsvennen Frank Jægers fineste digte. Undervejs fortæller de tre musikere både muntert og mere alvorligt om Tony Vejslev og Frank Jægers mangeårige kreative samarbejde.

- Vi glæder os til at få besøg af Tom Frederiksen endnu engang - og til at høre ham i konstellation med Finn og Torsten Olafsson. Jeg er sikker på, at vi får en rigtig hyggelig aften - og undervejs byder vi på kaffe eller et glas vin til dem, der har lyst til det, siger tovholder på arrangementet Dorte M. Gagnér fra Stevns Bibliotekerne.

Arrangementet starter klokken 19, og det er gratis at deltage. Man skal dog have billet, som kan hentes på stevnsbib.dk/arrangementer eller på bibliotekerne i den betjente åbningstid. Stevns Bibliotekerne afholder arrangementet under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer for at mindske smittespredning af covid-19.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk