29. januar 2020
Der forventes at komme mange mennesker, når Kommunalbestyrelsen har rykket deres møde til Strøbyhallen på torsdag. Arkivfoto
Der forventes at komme mange mennesker, når Kommunalbestyrelsen har rykket deres møde til Strøbyhallen på torsdag. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunalbestyrelsen holder udemøde i Strøbyhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunalbestyrelsen holder udemøde i Strøbyhallen
Stevns - 04. oktober 2019 kl. 17:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunalbestyrelsen holder torsdag 10. oktober klokken 18 åbent udemøde i Strøbyhallen med flere sager på dagsordenen, der vedrører netop Strøby og Strøby Egede-området.

Torsdag aften blev dagsordenen for mødet lagt ud på Stevns Kommunes hjemmeside, hvor det fremgik, at mødet allerede starter klokken 16. Det var dog en trykfejl oplyser kommunaldirektør Per Røner fredag morgen, hvilket nu er rettet, så det rette tidspunkt fremgår af dagsordenen. Den offentlige del af mødedagsordenen starter som vanligt klokken 18.

På dagsordenen er punkter om separat-kloakering i Strøby Egede, lukning af Strøbyhjemmet og nyt aktivitetshus i Strøby Egede, fremtidig placering af Solstrålen ved Strøbyskolen samt ikke mindst punktet med opstart af lokalplan for Ådals Mark i Strøby Egede.

Derudover vil førstebehandlingen af næste års kommunale budget nok også fylde lidt denne dag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk