27. september 2020
Kom til historiske høstdage i Endeslev i weekenden. Arkivfoto
Kom til historiske høstdage i Endeslev i weekenden. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til historiske høstdage hele weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til historiske høstdage hele weekenden
Stevns - 06. august 2020 kl. 17:04

Veteran Traktorens Venner inviterer igen i år alle til Historiske Høstdage i Endeslev.

Her kan hele familien lørdag den 8. og søndag den 9. august, begge dage fra kl.10 til 16, opleve, hvordan man brugte høstmaskiner i gamle dage.

Alt efter vejret vil der blive arbejdet med mejetærskere, tærskeværk, selvbinder, harve, plov og diverse andre veteranredskaber. Man kommer helt tæt på de historiske maskiner, som vedligeholdes løbende og derfor er fuldt funktionsdygtige.

Børn i selskab med forældre eller bedsteforældre kan få fornøjelse af at se, hvordan tingene foregik, "da farfar var ung".

- Vi ser frem til at vise, hvordan man førhen brugte alle de gamle maskiner. De historiske høstdage er et af årets højdepunkter for vores klub, og det glæder os, at så mange mennesker hvert år kigger forbi, siger Jens Peter Ridder, der er bestyrelsesmedlem i Veteran Traktorens Venner.

De Historiske Høstdage finder sted på markerne ved Holtelandsvej 9 i Endeslev ved Hårlev, og der er begge dage gratis adgang og parkering.

Der kan købes kaffe, kage, øl, vand og pølser med brød til særdeles favorable priser. Det sker selvfølgeligt under hensyntagen til Covid 19.

Veteran Traktorens Venner er en forening af cirka 70 frivillige entusiaster fra Sydhavsøerne samt Syd- og Midtsjælland, der brænder for gamle traktorer, mejetærskere, maskiner og redskaber.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk