24. maj 2019
Det er her på Stolpegaard ved Nicolinelund i Strøby Egede, at man på søndag kan blive meget klogere på, hvordan man kan gøre sin have giftfri og få langt mere liv selvsamme sted. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Det er her på Stolpegaard ved Nicolinelund i Strøby Egede, at man på søndag kan blive meget klogere på, hvordan man kan gøre sin have giftfri og få langt mere liv selvsamme sted. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og få tips og ideer til mere liv og mindre gift i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og få tips og ideer til mere liv og mindre gift i haven
Stevns - 02. november 2018 kl. 13:53
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du tænkt over, om der er meget »liv« i din have? På søndag får du få tips og idéer til en vild, smuk og spiselig have, fuld af liv. Desuden får du inspiration til, hvad man kan plante i pryd- og køkkenhaven, så den glæder både øjet, maven og dyrene. Og der er rig mulighed for at stille spørgsmål og møde andre, som er dedikerede til biodiversitet, og hvordan man undgår gift i sin have.

Det er Danmarks Naturfredningsforening Stevns (DN), Giftfri Haver, Praktisk Økologi og Nicolinelund, som arrangerer det hele på søndag 4. november fra klokken 11 til 13.30.

Det finder sted i Nicolinelund på Stolpegaard, der ligger på Stevnsvej 101 i den sydlige ende af Strøby Egede

- Vores grønne områder og haver i byerne og på landet kan være vigtige oaser for biodiversiteten, men det kræver, at de holdes korrekt. Kom derfor til arrangementet på søndag og blive inspireret, lyder det fra Michael Løvendal Kruse, der er formand for den lokale afdeling af DN.

- Det tab af biodiversitet, der sker i disse år, er formodentlig den største katastrofe, der har ramt vores planet de sidste 66 millioner år, tilføjer han.

Alle 193 medlemslande i FN står bag de 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling, og Danmark er overordnet set ét af de lande, der er længst med at opfylde disse.

- Men alle verdensmålene skal opfyldes - de giver ikke mening hver for sig - og her halter Danmark bagefter på nogle af de grundlæggende mål. Advarselslamperne blinker rødt for eksempelvis Verdensmål 14 (Livet i havet) og 15 (Livet på land), og her kan vi som enkeltpersoner gøre en forskel i vores egen have, siger formanden for DN Stevns.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk