26. maj 2020
Lars Esbjerg på billedet sidder ikke på hænderne. I løbet af en time havde han selv opklaret et tyveri af to store støbejerns-grille, der blev taget ud for Kok Med Kul På ved Stevnsvej. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Lars Esbjerg på billedet sidder ikke på hænderne. I løbet af en time havde han selv opklaret et tyveri af to store støbejerns-grille, der blev taget ud for Kok Med Kul På ved Stevnsvej. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kok med kul på fangede grilltyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kok med kul på fangede grilltyv
Stevns - 12. september 2014 kl. 12:18
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Strøby Egede: Lars Esbjerg er en handlingens mand. Han er indehaver af Kok Med Kul På, der ligger på Stevnsvej, og her har han gerne en del store støbejerns-grille stående ude foran catering-forretningen. Da han kom på arbejde torsdag kunne han konstatere, at den store kæde, der holder sammen på de mange grille, var klippet over, og to af de store monstrummer manglede. Det skriver DAGBLADET

- Tyven har nok ikke været klar over, at jeg har video-overvågning. Det første jeg gjorde var at gå ind og spole filmen tilbage. Kameraet havde både fanget ansigter, varebil og nummerplader, så det var rimeligt nemt for mig at finde frem til dem, der havde begået tyveriet i løbet af natten, fortæller Lars Esbjerg til DAGBLADET.

Umiddelbart derefter kørte han derfor ud til en adresse det nordlige Køge, hvor han kunne konstatere, at hans to støbejerns-grille stod. Klokken 10.32 kontaktede han derfor politiet og fortalte dem historien.

Politiet kom til stedet og anholdt en 51-årig mand fra Køge.

arrow Læs også: Arbejdsom familie flytter fra Stevns til Spanien
Video-bevis

Der var ikke så meget at komme efter, da der både var video-bevis fra tyveriet, og grillene stod på hans adresse.

Midt- og Vestsjællands Politi har nu sigtet manden for tyveri af de to grille sammen med en anden gerningsmand.

Den 51-årige blev løsladt efter afhøringen, men politiet arbejder videre med sagen for at finde den anden medsammensvorne, inden sagen skal afgøres.

Lars Esbjerg fik staks sine grille med sig hjem til Kok Med Kul På på Stevnsvej.

- Det er ikke første gang, at jeg har haft glæde af mit video-udstyr til at spore nogle ting. Jeg gav i sin tid gav 5.000 kroner for overvågningsudstyret. Det må siges at have tjent sig hjem flere gange, siger den handlekraftige kok, der ikke mener, at tyvene har været klar over, at de blev filmet under tyveriet.

Læs mere om den handlekraftige kok i DAGBLADET Køge fredag

arrow En kok med meget kul på fylder 40 år
27. juni 2019 kl. 15:44 Opdateret: kl. 13:13
arrow Kok tager hånd om madspild
03. november 2014 kl. 15:00 Opdateret: kl. 08:59
arrow Kok med endnu mere kul på
21. oktober 2013 kl. 13:38 Opdateret: kl. 13:10
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk